Voorwaarden Nederland Lacht

Algemeen

Nederland Lacht is een website waarop de lach op alle mogelijke manieren en in al zijn vormen wordt gepresenteerd en gepromoot. Deelname aan deze website is mogelijk voor iedereen die op eigen unieke wijze bezig is om vrolijkheid en positiviteit te verspreiden.

  • Als lid van Nederland Lacht kan iedereen je snel en makkelijk vinden op de kaart van Nederland bij “Wie? Wat? Waar?” en in de lijst “Deelnemers”.
  • Als lid van Nederland lacht kan iedereen jouw vrolijke en positieve activiteiten snel en makkelijk vinden in de Agenda van Nederland Lacht
  • Je gelooft net als ik in de kracht van samenwerken
  • Je helpt daarom mee de lach te verspreiden door Nederland Lacht te promoten. Dit kan je bijvoorbeeld doen door op jouw eigen website de banner van Nederland Lacht te plaatsen en/of een link naar de website van Nederland Lacht te plaatsen. En/of je vermeldt via je nieuwsbrief, mailcontacten en/of social media dat je lid bent van Nederland Lacht.

Tarieven en informatie voor professionals


Jaarlijkse bijdrage (vanaf 70 euro)

Het basisabonnement bedraagt 70 euro per jaar. Hiervoor kun je inschrijven in twee activiteiten (bijvoorbeeld “Laughter Yoga Leader” en “Lachclub”) en krijg je 10 agendapunten per jaar.


Per vermelding in een extra activiteit betaal je 0 euro extra per jaar.


Voor het plaatsen van 10 extra agendapunten, betaal je 0 euro per jaar. Na 365 dagen vervallen niet gebruikte agendapunten. Er wordt geen restitutie gegeven voor niet gebruikte agendapunten.


Je ontvangt een inlogcode waarmee je zelf agendapunten kunt toevoegen aan de agenda van Nederland Lacht.


Er wordt geen btw in rekening gebracht omdat Nederland Lacht een persoonlijk initiatief is van LachPsycholoog Alida van Leeuwen en als doel heeft om kostendekkend te zijn maar niet om winst te maken.


Tussentijds opzeggen kan altijd maar er wordt geen restitutie verleend van je jaarlijkse bijdrage. Je lidmaatschap wordt automatisch verlengd door het betalen van de factuur die je jaarlijks toegezonden krijgt.


De betaaltermijn van een factuur is maximaal 14 dagen. Als een factuur niet op tijd wordt betaald, krijg je eenmalig een herinnering. Daarna wordt je aanmelding geannuleerd.


Een coördinator van Nederland Lacht beoordeelt iedere aanmelding en kan besluiten een aanmelding niet toe te laten of je te royeren als lid.