Lachcoach Amsterdam

Maarten Vos

Lachclub

Lachworkshop voor feesten en partijen

Laughter Yoga Leader Opleiding (basisopleiding)

Lachworkshop voor organisaties

Overige vrolijke activiteiten

Lach/Humor congres

Opleiding Lachen met kinderen


lachcoachamsterdam.nl

lachclubamsterdam.nl

maartencjvos@gmail.com

0649668551

Amsterdam

Lachcoach Amsterdam - Amsterdam

Ik ben Maarten Vos

In 2005 heb ik in Belgie de Opleiding voor lachanimator bij Dr Madan Kataria gevolgd, een arts uit Bombay in India. Daarvoor al ervaring opgedaan met verschillende vormen van lachmeditaties. In de zomer van 2009 heb ik de Opleiding leraar laughteryoga gevolgd in Zwitserland. De speelse aanpak van Kataria gaf mij zoveel inspiratie dat ik lachworkshops ben gaan geven .

In december 2006 heb ik samen met Chantal van de Kragt de Lachclub Amsterdam opgericht.

Het lachen heeft mij zo gestimuleerd dat ik me wilde verdiepen en in mei 2007 ben ik een opleiding gestart bij de Amerikaanse lachtherapeute Annette Goodheart in Denemarken. Een Internationale Opleiding voor lachcoaching. Je kan lachen inzetten bij coachingsvragen. Lachcoaching vindt in tegenstelling tot lachyoga individueel plaats.

U kunt mij ook vragen voor uw feest, congres of studiedag. Ik presenteer, ben graag uw gastvrouw of gastheer en help u met het programma. Het liefst doe ik dit in een rol. Eén van mijn favoriete alterego’s is mevrouw Beekman. Zij is een beetje chique, altijd vriendelijk en begripvol. Heel geschikt als gastvrouw om mensen te ontvangen en op hun gemak te stellen. Ik help graag mee een congres of feest interactief te maken en een goede sfeer te geven. Een congres dat uitdagend, persoonlijk en stimulerend is. Een feest met nieuwe impulsen, met emoties en nieuwe ontmoetingen. Waar de lach volop aanwezig is, ook tijdens de voorbereiding!