Altractive

Nadja Benschop

Opleiding Overig

Meditatie en Mindfulness technieken


altractive.nl

info@altractive.nl

+31-6-237 46 567

Bilthoven

Altractive - Bilthoven

Hallo! Mijn naam is Nadja Benschop en ik ben arts, internationaal senior trainer in Transformational Breath® en hartcoherentie practitioner. Ik ben ook energetisch healer en reader en lachyoga trainer.

Sinds 1999 ben ik werkzaam als arts en heb daarmee de nodige ervaring opgedaan in de reguliere geneeskunde.

Reeds tijdens mijn studie geneeskunde had ik contact met kankerpatiënten. Er viel me daarbij iets op…

In de ziekenhuizen werd er (en wordt nog steeds) veel aandacht besteed aan de lichamelijke genezing van de patiënt. Soms werd er zó op de kanker gefocussed dat ik me afvroeg of de kanker misschien genezen werd, in plaats van de patiënt. Het is dan heel verleidelijk om als patiënt daarin mee te gaan. Ik zag mensen, families die uit alle macht knokten tegen deze ziekte. Het waren indringende verhalen met soms echt tragische afloop. Dat raakte mij diep.

En dan waren er een paar kankerpatiënten die mij diep inspireerden. Deze mensen bleven licht, ongeacht welk slecht nieuws ze kregen. Ik wist toen nog weinig over spiritualiteit en zelfontwikkeling, maar ik wist wel één ding: ik wilde het liefst de hele dag bij deze mensen zijn. Het was alsof ze door het krijgen van kanker een zingeving en diepte in hun leven wisten te bereiken. Ze gebruikten de crisis van hun ziekte om een enorme draai te maken naar het positieve. Het licht van deze mensen inspireerde mij altijd bijzonder en maakt tot op de dag van vandaag dat ik dit iedereen toewens die met een belangrijke ziekte te maken krijgt. Reden waarom ik nu op deze manier werk.

Zie meer informatie op mijn website