AGNES ver-TROUWT

Agnes Stijnen-Meerveld

Overige vrolijke activiteiten

Lachworkshop voor feesten en partijen


agnesstijnen.nl

agjmstijnen@hotmail.com

0618224588

Roermond

.../checkpoint/challengesV2/AQHe1W_eZr3UqgAAAXUZArksz5LdMqt5CeZxes9w-WicP__ru6X8HLMgwO23bGkqW5BbFI1g1XyJVve

.../agnes.stijnen

.../agnesstijnen

AGNES ver-TROUWT - Roermond

Volg je hart want dat klopt!

Ik ben een echt mensen-mens. In verband met mijn werk en hobby’s ontmoet ik veel mensen. Iedere ontmoeting vind ik een cadeau. Ik haal altijd positiviteit uit een ontmoeting en leer er iedere keer weer van. Ik verweef dat alles, samen met mijn levenservaring, in de dingen die ik doe. Of het nou een trouwceremonie, een lezing, een interview, dag/voorzitterschap, moderator zijn is, die leermomenten zijn mijn handvatten om aan de slag te gaan!

Op deze manier deel ik het geluk en wil dan ook graag, in welke hoedanigheid dan ook, mensen mooie momenten laten beleven!

Die momenten ingegeven door het volgen van mijn hart, spontaan en puur! Ik luister graag oprecht geïnteresseerd naar mensen, ik luister naar meer dan dat ik hoor! Dat net verder luisteren ofwel doorluisteren, heeft een diepere waarde om te horen en te doorgronden wat een gesprekspartner nu precies bedoelt. Daardoor ben je in balans in een gesprek, wordt een ieder gehoord! Doordat mensen gehoord worden, kunnen ze zichzelf zijn. Dat leidt tot prachtige gesprekken!

Ik ben benieuwd naar de achtergrond van ieder bruidspaar! De inspiratie om tot een persoonlijke ceremonie te komen, zit in een goed en mooi voorgesprek, dat ik altijd met veel plezier aanga. Zo heb ik als zelfstandig trouwambtenaar/trouwambtenaar al een heleboel mooie verhalen gehoord, met diepere achtergronden die ik niet altijd benoem, maar wel wat een ceremonie des te persoonlijker en diepgaander maakt!

Iedere zondag presenteer ik met veel plezier een “talkshow” Sjpek mit Eier op de lokale tv, voor omroep Roerstreek OR6. Daar stap ik heel spontaan zonder voorbereiding in, en word ik iedere keer weer enthousiast dat gasten hun verhaal delen, maar ook dat ik de verbinding tussen de gasten kan maken!

“Luisteren met je hart!” is de titel van de lezing die ik ten gehore breng.

Onder het motto; “ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het kan!!!” (Pippi Langkous) vertel ik in mijn lezing over het “moeten” inruilen met het “willen”!