Triskal

Paul Vrenken

Yoga

Coaching overig


triskal.org

paul@triskal.org

+31 6 31992245

Spanje

Triskal - Spanje

Ik ben opgeleid als Business Engineer, yogadocent en lichaamsgericht therapeut. Dit heeft me geholpen om elke training een breder perspectief te geven. Gezondheid en beweging zijn mijn grootste passies. Wat ik prachtig vind is de samenhang tussen sporten en te zien hoe je ontwikkelen in de ene sport, de andere versterkt.

Ik ben de maker en ontwikkelaar van het eerste yoga bordspel voor kinderen. Hierin heb ik mijn kennis van de Indiaanse cultuur, spel en bewegen, meditatie, ervaring en compassie met kinderen in verwerkt.

Omdat ik twee jaar in Zuid-Amerika reisde en werkte met kinderen, leerde ik niet alleen belangrijke levenslessen, maar ook vloeiend communiceren in het Spaans en Engels.

Het overlijden van mijn vader in 2010 voor mij de doorslag geweest om mij verder te ontwikkelen van Bedrijfskundig Ingenieur naar Lichaamsgericht therapeut en yoga docent. Het besef dat het leven tijdelijk is en dat het belangrijk is om je hart te volgen is heeft die gebeurtenis mij ten diepste doen beseffen.