zondag 4 augustus, 0:00

gecertificeerde LachYoga opleiding (Laughter Yoga

Laughter Yoga Leader opleiding
8 digitale lessen + individuele begeleiding
Prijs: 295 euro

Deze lachyoga opleiding is voor iedereen die geïnteresseerd is in het concept "Lachen Zonder Reden". Dit concept is in 1995 ontwikkeld door de Indiase arts de heer dr. Madan Kataria en het helpt je om meer lach in je leven te brengen. Je kunt deze lach voor het verhogen van je eigen plezier en verbeteren van je gezondheid gebruiken, een lachclub starten om samen met anderen te gaan lachen of lachyoga workshops gaan geven. Deze opleiding is daarvoor een goede basis.

Ben je yoga docent, trainer, leerkracht of coach en wil je meer doen in je vakgebied met de lach, humor en positiviteit, dan is deze opleiding een uitstekende aanvulling en verdieping.

Je kunt bij mij deze opleiding doen op individuele basis in de vorm van zelfstudie. Dit houdt in dat je het in je eigen tempo doet, op het tijdstip dat voor jou het beste uitkomt. Daarnaast kan ik indien gewenst de opleiding aanpassen aan jouw wensen en kunnen we nader ingaan op het gebruik van de oefeningen in jouw doelgroep.

Wat leer je tijdens deze opleiding:

* De geschiedenis van het concept "LachYoga" van dr. Madan Kataria
* Je raakt bekend met diverse wetenschappelijke achtergronden over de positieve effecten van lachen
* Je maakt uitgebreid kennis met de 40 basis lachyoga oefeningen zoals die zijn ontwikkeld door dr. Madan Kataria. Iedere oefening wordt uitgebreid besproken en voorgedaan via een speciaal ontwikkelde you-tube filmpjes die je onbeperkt kunt afspelen zodat je net zo lang een oefening kunt herhalen als je wilt
* Je leert over de achtergrond van de ademtechnieken en houdingen van diverse lachoefeningen
* Je weet waarom er een speciaal handklapritme wordt gebruikt en kan deze ook zelf inzetten
* Je ervaart de effecten van diverse lachmeditaties

De prijs van 295 euro is inclusief:

* De digitale versie van het Engelstalige boek "Laugh For No Reason" van dr. Madan Kataria
* Het officiële opleidingsboek van dr. Kataria: "Gecertificeerde Lachyoga Leader Training Manual” (e-boek/Nederlandstalig, Indien gewenst ook in het Engels beschikbaar)
* Vrij gebruik van het officiële ho ho ha ha ha lachyoga logo
* Certificaat

Na afronding van deze opleiding ontvang je het officiële en wereldwijd erkende certificaat "Laughter Yoga Leader" en mag je lachyoga workshops geven.


Laughter Yoga Leader Opleiding (basisopleiding)


Meer agendapunten van Alida van Leeuwen